Bij.

Bij

Het verhaal van de bij is er een die bij ons past. De bij staat voor bestuiving, bloei en groei. We zijn er dagelijks mee bezig. We verbinden mensen en organisaties, zoals een bij bloemen bestuift, we ontwikkelen projecten als honingraten en we organiseren financiering als honing.

In het ecosysteem waarin wij ons bevinden, vormt de bijenkorf onze basis. Je vindt hem terug in ons logo. Het symboliseert vlijt.

 


 • "Voor het BZO Community-flex project heeft Enablemi de projectontwikkeling gedaan inclusief het rond maken van de financiering. In de lopende uitvoeringsfase verzorgt Enablemi de algemene projectcoördinatie. Dit loopt naar volle tevredenheid, Enablemi denkt op alle fronten mee, is creatief en komt met goede ideeën, stuurt en houdt de voortgang bij. Voor mij is het een fijne samenwerking."
  Marten van der Laan
  ICT Group
 • "Lode Holding is door Enablemi als kwartiermaker betrokken in een zeer intensief traject, waarin we elkaar goed hebben leren kennen. Een prettige samenwerking, met respect voor elkaars expertise. Enablemi weet goed te schakelen tussen nieuwsgierigheid, luisteren, prikkelen en uitdagen en wanneer de situatie er om vraagt ook voorop lopen en zorgen dat knopen worden doorgehakt, daarin herkennen wij ons en dat is fijn! Soms waren we het niet met elkaar eens, maar achteraf kan ik vol overtuiging zeggen dat Enablemi voor wrijving zorgt waarmee glans ontstaat!"
  Annelies Wolters
  Lode Holding B.V
 • "Denken pro-actief mee en zien overal kansen liggen. Fijn om mee te werken."
  Boris Schellekens
  Pakkie
 • "Enablemi heeft een geweldige hulp geboden in het schrijven van een aanvraag binnen de call kennisontwikkeling van SNN. Waar wij zelf inhoudelijk wisten welke kant we op wilden, kon Enablemi ons helpen met de juiste bewoording en nadruk om beter aan te sluiten bij de call. Zowel hun kennis over wet- en regelgeving als de administratieve ervaring met het indienen van subsidies hebben de kwaliteit en de slagingskans zeker vergroot."
  Dr. J.M. Heijmans
  UMCG Revalidatiegeneeskunde
 • "Financieringsvraagstukken binnen innovatie vragen specifieke kennis en expertise. Enablemi ondersteunt ons op dit gebied vanuit het doel en stemt daarin het proces af vanuit de mogelijkheden. Men maakt een goede vertaalslag tussen wat wij willen en wat kan."
  Anton Knipper
  Immersive Impact Foundation
 • "In de samenwerking met Enablemi valt de professionele en resultaatgerichte aanpak op en die bevalt telkens goed! Daarnaast pro-actief en erg prettig in het contact!"
  Nick Cramer
  HANNN
Contact